Mercedes-Benz

Tornejos de Pàdel i Golf 2022.

Els camps senyalitzats amb * són obligatoris.

*
*
*
 

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal en compliment del Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i de la Llei Orgànica 3/2018 (LOPDGDD):

Responsable del tractament: GARATGE PLANA S.A. 
Finalitat del tractament: el manteniment i la gestió de la relació amb l'usuari; l’enviament d’informació comercial en el seu cas. 
Legitimació del tractament: consentiment de l’usuari. 
Destinataris del tractament: les dades no es cediran a tercers, excepte que sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament i/o per obligació legal. 
Drets de l’usuari: Accés, Rectificació, Supressió, Oposició, Limitació del tractament, Portabilitat i Revocació del consentiment (+ info. a la Política de Privacitat del web). 
Existència de creació de perfils a través de decisions automatitzades: no es preveu. 
Termini de conservació de les dades: durant el temps necessari per complir amb la finalitat del tractament i els previstos en la Llei respecte la prescripció de responsabilitats. 
Informació addicional: en la nostra Política de Privacitat.

   
{"id":"a1479892_752a_4d3f_89c8_1175ab5aada7","path":"/content/spain/retail-1/garatge-plana/es/desktop/paddle-golf-tournaments0/jcr:content/par/formview_1580031423","messagingModule":"dcsv2","success":"E-Mail enviado correctamente.","error":"Error en el envío. Por favor, inténtelo de nuevo.","closeButtonLabel":"cerrar","successHeadline":"Enviado","errorHeadline":"Error"}