Mercedes-Benz

Vols venir a la presentació de la gamma EQ
de Mercedes-Benz?

Dia 30 de juny a les 20:00 h. a les nostres instal·lacions de Fornells de la Selva.

Presentació gamma EQ.

Vals venir a la presentació de la gamma EQ de Mercedes-Benz a Fornells de la Selva?

Els camps senyalitzats amb * són obligatoris.

*
*
*

Protecció de dades.

Informació sobre el tractament de dades de caràcter personal en compliment del Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i de la Llei Orgànica 3/2018 (LOPDGDD):

Responsable del tractament: GARATGE PLANA S.A.
Finalitat del tractament: el manteniment i la gestió de la relació amb l'usuari; l’enviament d’informació comercial en el seu cas.
Legitimació del tractament: consentiment de l’usuari.
Destinataris del tractament: les dades no es cediran a tercers, excepte que sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament i/o per obligació legal.
Drets de l’usuari: Accés, Rectificació, Supressió, Oposició, Limitació del tractament, Portabilitat i Revocació del consentiment (+ info. a la Política de Privacitat del web).
Existència de creació de perfils a través de decisions automatitzades: no es preveu.
Termini de conservació de les dades: durant el temps necessari per complir amb la finalitat del tractament i els previstos en la Llei respecte la prescripció de responsabilitats.
Informació addicional: en la nostra Política de Privacitat.Responsable del tratamiento: GARATGE PLANA S.A.
Finalidad del tratamiento: el mantenimiento y la gestión de la relación con el usuario; el envío de información comercial en su caso.
Legitimación del tratamiento: consentimiento del usuario.
Destinatarios del tratamiento: los datos no se cederán a terceros, excepto que sea necesario para cumplir con el fin del tratamiento y/o por obligación legal.
Derechos del usuario: Acceso, Rectificación, Supresión, Oposición, Limitación del tratamiento, Portabilidad y Revocación del consentimiento (+info. en la Política de Privacidad del web).
Existencia de creación de perfiles a través de decisiones automatizadas: no se prevé.
Plazo de conservación de los datos: durante el tiempo necesario para cumplir con el fin del tratamiento y los previstos en la Ley respeto la prescripción de responsabilidades.
Información adicional: en nuestra Política de Privacidad.
   
{"id":"5874216a_3fee_4f1a_b7ae_aef2f2617001","path":"/content/spain/retail-1/garatge-plana/es/desktop/presentacio-eq/jcr:content/par/formview_1580031423","messagingModule":"dcsv2","success":"E-Mail enviado correctamente.","error":"Error en el envío. Por favor, inténtelo de nuevo.","closeButtonLabel":"cerrar","successHeadline":"Enviado","errorHeadline":"Error"}